Kookworkshops Antwerpen

Kookworkshops bij Kokerij

Kookworkshops teambuilding antwerpen

Kookworkshops naar ieders smaak!

De Kokerij kookworkshops zijn de uitgelezen manier om je skills achter het fornuis verder aan te scherpen. Zowel beginners als de meer gevorderde foodies kunnen bij ons terecht. Onder het waakzame oog van onze professionele chefs ga je aan de slag en kom je alles te weten over de perfecte cuisson, hoe je de verschillende gerechten afkruidt en ontdek je nieuwe smaken en ingrediënten.

Onze chefs nemen je met plezier mee naar de culinaire uithoeken van de wereld: Spaanse klassiekers, Italiaanse toppers uit Toscane of koken als Jamie Oliver? Er is geen keuken die ze niet aankunnen! Zo leren jij en je vrienden of collega’s de lekkerste gerechten maken volgens de regels van de kunst. Wedden dat je tafelgasten achteraf onder de indruk zullen zijn van je kookkunsten?

Onze kookateliers zijn gelegen in Boechout en Kontich. Zo zijn we perfect bereikbaar vanuit Antwerpen en Brussel.

Kookworkshop thema’s

Proef van gerechten van over de hele wereld. Onze verschillende chefs, ieder met hun eigen specialiteiten, nemen je mee op een culinaire reis en leren je hoe je de verschillende gerechten van elk thema maakt. En of je nu voor het eerst een fornuis van dichtbij ziet of als geen ander je weg in de keuken kent: we zorgen er steeds voor dat iedereen op het einde van de dag een lekker potje kan koken!

Enkele van onze thema’s:

Kleine en grote groepen

Niets zo gezellig als samen in de potten roeren met je vrienden. Kokerij maakt van ieder feest een absoluut culinair succes. Trakteer de jarige of vrijgezel op een origineel feestje of organiseer een originele teambuilding en ontdek samen met onze chefs de workshop van uw keuze. Koken met kids? Dan is ons kookatelier de perfecte plek om de kookkunsten van toekomstige topchefs bij te schaven.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden. We helpen graag bij het samenstellen van een heerlijk feestrecept!

Vragen & reservaties

Had je graag meer info gewenst over de mogelijkheden, de verschillende data of het schema van onze workshops? Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier en we bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord of offerte op maat van jouw event.

0475/35 84 28
Oude Steenweg 74, Boechout
Gemeenteplein 15, Kontich