Teambuilding kookworkshops

aa

Een originele teambuilding met de perfecte ingrediënten

kookworkshops aartselaar antwerpen
Kokerij is uw culinaire partner voor het organiseren van teambuildings en bedrijfsfeesten. We bieden u verschillende formules en kookworkshops waar uw werknemers van kunnen proeven.

Onze chefs verwelkomen u en uw team in ons professioneel ingericht kookateliers te Boechout en Kontich. Heerlijke gerechten, een ontspannen sfeer en een goede dosis humor en plezier vormen samen het ideale recept voor een dag vol fun met de collega’s!

Hieronder geven we u alvast een voorsmaakje van de mogelijkheden. Een teambuilding of bedrijfsfeest à la carte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een dagvullende activiteit samen te stellen voor uw bedrijf!

of bel ons op het nummer 0475/35 84 28

Formules en workshops

Hobbykok

Heeft jouw team het in zich om het beste van zichzelf te geven op het scherpst van de snede? Hebben ze ijzersterke zenuwen maar een fluweelzachte touch en oog voor detail? Dan is de Hobbykok de perfecte teambuilding activiteit. Nadat jullie het recept overhandigd krijgen van onze chefs, is het tijd om in actie te schieten. Met de juiste ingrediënten en de nodige tools bereidt ieder team zijn gerecht. Maar let op want de klok tikt genadeloos verder!

Onze chefs beoordelen vervolgens de afwerking en presentatie en welk gerecht hun kritische smaakpapillen het meest kunnen bekoren.

Prijzen

45 euro p.p. – min. 10p Standaard dranken formule : 20 euro p.p.

* 1 glaasje cava
* 1/2 huiswijn
* water
* 1 tasje koffie

Luxe drankenformule : 30 euro p.p.

* aperitief (45 min)
* open bar (3 uur):
– bier & wijn
– frisdranken & water
– koffie

teambuilding kookworkshops antwerpen
hobbykok teambuilding antwerpen aartselaar

Show cooking

Geef uw ogen en smaakpapillen de kost met onze show cooking-formule. De chefs bereiden verrassende gerechten met het nodige showgehalte en nodigen iedereen uit om zelf ook de show te stelen achter het fornuis.

Aansluitend is er een walking dinner.

Prijzen

45 euro p.p. – min. 10p Standaard dranken formule : 20 euro p.p.

* 1 glaasje cava
* 1/2 huiswijn
* water
* 1 tasje koffie

Luxe drankenformule : 30 euro p.p.

* aperitief (45 min)
* open bar (3 uur):
– bier & wijn
– frisdranken & water
– koffie

Private Room

Puur gastronomisch genot. Dat is wat u mag verwachten wanneer u kiest voor de Private Room-formule. U hoeft helemaal niets te doen wat voldoende tijd laat voor een gezellig gesprek met het hele team. Onze topchefs schotelen u een zinnenprikkelende viergangenmenu voor en laten u kiezen uit aangepaste wijnen.

Prijzen

85 euro p.p. (inclusief dranken)

Met aangepaste wijnen

teambuilding bedrijven kookworkshops

Kookworkshops

Een kookworkshop is de perfecte activiteit voor fijnproevers. Geniet van de zuiderse smaken met onze Italiaanse of Spaanse workshops of leer koken als Jamie Oliver. Onze chefs leren u verschillende gerechten maken waarna we de voeten onder tafel schuiven en genieten van onze gerechten. Na afloop heeft u zo een heleboel inspiratie om mee naar huis te nemen.

Kies uit onze kookworkshops en ontdek het programma en de prijzen.

Vragen staat vrij

Meer weten over de verschillende activiteiten of meteen reserveren? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze kookateliers vind je in Boechout op de Oude Steenweg 74 en in Kontich op het Gemeenteplein 15.

Een culinaire teambuilding

Gemotiveerde werknemers vormen een sterke basis voor een gezonde onderneming. Een teambuilding smeedt banden tussen u en uw werknemers en vormt een team waar u letterlijk op kan bouwen.

Goed eten brengt mensen samen en dat weten we bij Kokerij maar al te goed. Onze topchefs leggen uw werknemers in de watten met dagverse ingrediënten en verrassende gerechten. Kiest u voor een showcooking? Of gaat u voor een gemoedelijke teambuilding met onze Private Room-formule?

Bij Kokerij mag iedereen mee achter de schermen kijken. U en uw werknemers kunnen samen in de potten roeren met professionele begeleiding van onze topchefs. Zo leert u de kneepjes van het vak en gaan jullie met een gevulde maag en een heleboel kookinspiratie naar huis. Mag er ook wat competitie zijn? Dan kan u kiezen voor de Hobbykok-formule. Wie van uw werknemers tovert het beste gerecht op tafel? Of gaat u met de hoofdprijs lopen?