Open kookworkshops

Open kookworkshops

Wil je je tafelgasten eens echt verrassen? Hou je van een wild festijn af en toe of eerder van een culinair wildfestijn? Ga je eindelijk die beloofde tapas-avond organiseren en ben je op zoek naar de nieuwste trends?

Bijleren hoeft niet saai te zijn. Als je graag op een prettige manier nuttige tips krijgt van professionele koks, dan ben je bij Kokerij aan het juiste adres!

Individueel koken, koken met twee of in groep? Kokerij organiseert het hele jaar door open kookworkshops waarop iedereen zich (individueel of in groep) kan inschrijven. Voorkennis is absoluut niet nodig.

Tijdens de open workshops leren we je enkele originele gerechten kennen. De bedoeling is dat je in een ontspannen en gezellige sfeer nieuwe recepten ontdekt, die je nadien thuis ook gemakkelijk kunt klaarmaken.

Kom je graag meer te weten over het wat, waar en wanneer? Dan kan je contact met ons opnemen op het nummer 03/455.41.38  of op info@kokerij.be.

Wil je meteen reserveren? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je reservatie te bevestigen.

Actie : bij reservatie van 2 lessen, ontvang je een korting van
10 euro voor jouw volgende les !!! (geldig tot eind februari)

Reserveer uw kookworkshop

Naam:*
E-mail:*
Geef uw gewenste workshop in:
Extra opmerkingen:
Typ de tekens die je hiernaast ziet:

Onze thema's

Klik op de workshop van jouw keuze en ontdek alle data en het programma.